Bihać

Uhićen migrant koji se sumnjiči za silovanje 18-godišnjakinje

U obavljenom razgovoru sa osamnaestogodišnjakinjom ista je prijavila da je prije par dana na području grada Bihaća, upoznala dva migranta koji su je odveli do njoj nepoznatog stambenog objekta
Vijesti / Crna Kronika | 11. 12. 2018. u 13:29 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijskoj stanici Bihać jučer se obratila 18-godišnjakinja sa područja grada Bihaća u prisustvu sestre, koja je prijavila da je nad njom izvršeno kazneno djelo "silovanja" od strane migranta.

U obavljenom razgovoru sa osamnaestogodišnjakinjom ista je prijavila da je prije par dana na području grada Bihaća, upoznala dva migranta koji su je odveli do njoj nepoznatog stambenog objekta, te gdje ju je jedan od migranta prvo fizički napao udarivši je u predjelu glave, nakon čega je izvršio i spolni odnos nad istom, priopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona.

Operativnim radom na terenu, istražitelji Sektora kriminalističke policije MUP USK-a, identificirali su osobu koja se dovodi u vezu sa izvršenjem ovog kaznenog djela a radi se o migrantu A. D. (rođen 1995. godine iz Pakistana), koji je uhićen i nad kojim je zavedena kriminalistička istraga.

Uz Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu "silovanje", osoba A. D. ( 1995.) iz Pakistana predan je na daljnje postupanje tužitelju Kantonalnog tužiteljstva.

Kopirati
Drag cursor here to close