Bratunac

Uhićen jer je s 2,85 g/kg alkohola u krvi divljao automobilom

Policijskoj stanici Bratunac, u utorak oko 01,55 sati, prijavljeno je narušavanje javnog reda i mira puštanjem preglasne glazbe koja se čuje iz putničkog automobila marke „Volkswagen”.
Vijesti / Crna Kronika | 09. 09. 2020. u 12:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac, lišili su slobode J. R. iz Bratunca, koja se sumnjiči da je počinila više prekršaja upravljajući vozilom u alkoholiziranom stanju.

Naime, Policijskoj stanici Bratunac, u utorak oko 01,55 sati, prijavljeno je narušavanje javnog reda i mira puštanjem preglasne glazbe koja se čuje iz putničkog automobila marke „Volkswagen”.

Po prijavi su postupili policijski službenici PS Bratunac koji su uočili putnički automobil i isti pokušali zaustaviti, na što se osoba koje je upravljala vozilom oglušila i nastavila dalje kretanje vozilom.

Policijski službenici su nedugo zatim, u ulici Petra Kočića, općina Bratunac, zaustavili putnički automobil marke „Volkswagen” kojim je upravljala J. R. iz Bratunca. Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da imenovana posjeduje 2,85 g/kg alkohola u organizmu.

O svemu je obaviješten dežurni sudac Osnovnog suda u Srebrenici. Prema osumnjičenoj osobi slijede zakonom propisane mjere i radnje zbog počinjenih prekršaja, priopćeno je iz MUP-a RS.

Kopirati
Drag cursor here to close