22-godišnjak iz Solina

Uhićen četvrti napadač na vaterpoliste ''Crvene zvezde''

Policija je brzo uhitila trojicu izgrednika. Dvojici je određen jednomjesečni zatvor, a treći je pušten da se brani sa slobode.
Vijesti / Crna Kronika | 13. 02. 2019. u 19:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Splitska policija privela je u srijedu 22-godišnjaka iz Solina kojeg dovodi u vezu sa subotnjim napadom na vaterpoliste "Crvene zvezde" na Rivi, potvrdila je policija za Hinu.

Iako u policiji kažu kako će tek kriminalističko istraživanje pokazati je li mladi Solinjanin zaista povezan s verbalnim i fizičkim napadom na trojicu sportaša iz Srbije, neslužbeno se doznaje da ga se sumnjiči za ista kaznena djela kao i trojicu uhićenih izgrednika.

Riječ je o kaznenim djelima kvalificiranog razbojstva, teško ozljeđivanje u pokušaju i zločin iz mržnje.

Izgred se dogodio na Rivi u subotu oko 13,30 sati dok su trojica vaterpolista sjedila u jednom kafiću. Iznenada su ih, navodno iziritirani grbom "Crvene zvezde" na majici jednog od sportaša, napala petorica nepoznatih mladića metalnom šipkom i nožem. Dvojica su uspjela pobjeći u hotel, a treći vaterpolist (29) spasio se od napadača skokom u more i lakše je ozlijeđen. Napadnuti sportaši naposljetku su odustali od utakmice s domaćim Mornarom te su se vratili u Beograd.

Policija je brzo uhitila trojicu izgrednika. Dvojici je određen jednomjesečni zatvor, a treći je pušten da se brani sa slobode.

Kopirati
Drag cursor here to close