Tjeralice

Uhićen bjegunac iz zatvora

Vijesti / Crna Kronika | 04. 09. 2017. u 21:58 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na međunarodnom graničnom prijelazu Gradiška 2.9.2017. prilikom ulaska u BiH lišen je slobode 54-godišnji državljanin BiH i R. Hrvatske. Utvrđeno je da A.E. potražuje Federalno ministarstvo unutarnjih poslova zbog bjekstva iz Kazneno-popravnog zavoda Busovača. Predat je službenicima KPZ-a Busovača.

Službenici Granične policije BiH 4.9.2017. na Međunarodnom graničnom prijelazu Brod prilikom ulaska u BiH lišili su slobode 30-godišnjeg državljanina BiH. Utvrđeno je da V.H. potražuje Osnovni sud u Doboju zbog kaznenog djela 'Omogućavanje uživanja opojnih droga'. Predat je službenicima Sudske policije Doboj.

1.9., prilikom ulaska u BiH na MGP-u Velika Kladuša službenici GPBiH lišili su slobode 20-godišnjeg G.B. Graničnim provjerama utvrđeno je da državljanina BiH potražuje Osnovni sud u Bijeljini zbog kaznenog djela 'Teška krađa'. Predat je pripadnicima Sudske policije Banja Luka.

Službenici GPBiH na Međunarodnom aerodromu Sarajevo na letu iz Ljubljane 1.9.2017. lišili su slobode D.A. (1976.). Kontrolom putovnice utvrđeno je da državljanina BiH potražuje Ministarstvo unutarnjih poslove Republike Srpske zbog kaznenih djela 'Teška krađa', 'Lake tjelesne ozljede' i 'Tjelesne ozljede'. Predat je službenicima Sudske policije Istočno Sarajevo.

Alžirci i Marokanac otkriveni u ilegalnom prelasku granice

Službenici Jedinice granične policije Trebinje na području Gacka 3.9.2017. otkrili su tri stranca koji su ilegalno prešli državnu granicu. Državljani Alžira i državljanin Maroka prekršajno su procesuirani i predati pripadnicima Službe za poslove sa strancima na daljnje postupanje.

Kopirati
Drag cursor here to close