Nasilnik

Uhapšen tek nakon što je na internetu objavljen video kako šamara ljude

D.K. se sumnjiči da je 24. travnja u ugostiteljskom objektu fizički i psihički zlostavljao dvadesettrogodišnjaka
Vijesti / Crna Kronika | 30. 04. 2019. u 13:09 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Banjalučka policija je, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nasilničko ponašanje, predala mladića inicijala D.K. iz Banje Luke u Okružno javno tužilaštvo u tom gradu.

Neslužbeno, u pitanju je Dejan Kostić Dela, koji je uhićen nakon što je objavljen video snimak kako šamara konobara u jednom banjalučkom kafiću.

Iz policije podsjećaju da su intervenirali 23. travnja, oko 19 sati, nakon saznanja da je došlo do narušavanja javnog reda i mira u jednom ugostiteljskom objektu, gdje su zatekli oštećenog, a nedugo zatim pronađen je i D.K..

S obzirom da oštećeni nije stavio prijedlog za krivično gonjenje zbog tjelesne ozlijede, a što je u obavezi u skladu s Krivičnim zakonikom RS, D.K. je uručen prekršajni nalog zbog tučnjave i fizičkog napada. Uhićen je 28. travnja, na osnovu video snimka objavljenog na društvenim mrežama i u sredstvima javnog informiranja, a na kojem se vidi fizičko i psihičko zlostavljanje mlađeg muškarca.

D.K. se sumnjiči da je 24. travnja u ugostiteljskom objektu fizički i psihički zlostavljao dvadesettrogodišnjaka, a zatim i 26. travnja u unutrašnjosti putničkog automobila fizički i psihički zlostavljao dvadesetčetvorogodišnjaka.

Iz Policijske uprave Banja Luka napominju da su u oba slučaja postupili na osnovu saznanja, bez prijava, te da nastavljaju dalji rad na ovom slučaju.

Kopirati
Drag cursor here to close