Edin Zejćirović

Uhićen četvrti osumnjičeni za brutalno ubojstvo mladića iz Čelića

Tijelo Edina Zejćirovića pronađeno je u petak u poslijepodnevnim satima u rijeci Savi u mjestu Vučilovac koje se nalazi na području Brčko distrikta.
Vijesti / Crna Kronika | 08. 12. 2019. u 16:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Internet / Edin Zejćirović

Četvrti osumnjičeni za brutalno ubojstvo Edina Zejćirovića iz Čelića uhićen je nakon višednevnog skrivanja od policije.

Prema informacijama koje je portal Klix.ba dobio od izvora bliskog istrazi, riječ je o muškarcu S.Š., a uhićen je nakon višednevnog skrivanja od policijskih službenika.

On se nalazi na kriminalističkoj obradi u službenim prostorijama brčanske policije, a nakon toga bi trebao biti predan u nadležnost Tužiteljstva Brčko distrikta.

Tijelo Edina Zejćirovića pronađeno je u petak u poslijepodnevnim satima u rijeci Savi u mjestu Vučilovac koje se nalazi na području Brčko distrikta.
Početkom ovog tjedna na području brčanske regije uhićene su tri osobe osumnjičene za otmicu, a potom i brutalno ubojstvo Zejćirovića.

Riječ je o 40-godišnjem S.H., 22-godišnjem S.D. i 26-godišnjem N.H. kojima je Osnovni sud u Brčkom odredio jednomjesečni pritvor, zbog, kako je pojašnjeno iz brčanskog tužiteljstva, bojazni da će sakriti, uništiti, izmijeniti ili krivotvoriti dokaze ili tragove važne za krivični postupak, odnosno ometati krivični postupak utjecajem na svjedoke, suučesnike ili prikrivače.

Uhićene tri osobe uz četvrtog S.Š. se sumnjiče da su 17. studenog ove godine prvenstveno oteli Zejćirovića, a potom ga brutalno pretukli te tijelo bacili u rijeku Savu.

Istog dana kada je za S.H., S.D. i N.H. određen pritvor brčanska policija pronašla je Zejćirovićevo tijelo u rijeci Savi. Nesreti mladić danas je sahranjen, a motivi brutalnog napada još uvijek nisu poznati.

Kopirati
Drag cursor here to close