Obdukcija potvrdila nasilnu smrt

Ubojstvo kod Čitluka: Naređena ostala vještačenja dokaza

Nakon što je obdukcija potvrdila nasilnu smrt, naređena su ostala potrebna vještačenja pronađenih dokaza s lica mjesta
Vijesti / Crna Kronika | 02. 09. 2021. u 14:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Naređena su ostala potrebna vještačenja pronađenih dokaza s lica mjesta'', rekla je za Bljesak.info Ana Rajič, glasnogovornica Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije potvrđujući nasilnu smrt Roberta Pehara čije je tijelo prekjučer nađeno u kući u mjestu Veliki Ograđenik kod Čitluka.

''Izvršen je očevid na licu mjesta i prikupljeni su dokazi s lica mjesta. Možemo potvrditi da je smrt nasilna i nastala djelovanjem vatrenog oružja, te da se najvjerojatnije radi o kaznenom djelu ubojstva'', kazala je Rajić, dodajući da je obdukcija provedena jutros, potvrđujući tako informacije koje su nam danas rekli iz MUP-a HNŽ-a.

''Nakon završene obdukcije potvrđujemo kako je riječ o nasilnoj smrti, koja je nastupila vatrenim oružjem, pištoljem'', rekao je Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ, za Bljesak.info.

Podsjetimo, njegovo tijelo je prekjučer u poslijepodnevnim satima pronašao susjed.

Nakon očevida konstatirao je da je smrt nastupila ranije, najmanje dva dana prije pronalaska tijela. Također, tijekom očevida uviđaja je utvrđeno da u kući nije bilo tragova premetačine.

 

Kopirati
Drag cursor here to close