Srbija

Ubojstvo i samoubojstvo u sjedištu Auto-moto saveza Srbije

Radio-televizija Srbije (RTS) objavila je da su liječnici na mjestu zločina ukazali pomoć i jednoj djevojci koja je ozlijeđena pri iskakanju kroz prozor iz zgrade AMSS-a.
Vijesti / Crna Kronika | 22. 02. 2019. u 18:51 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glavni tajnik Auto-moto saveza Srbije  Predrag Đurđev usmrtio je hicima iz pištolja predsjednika tog saveza Mirka Butuliju, a potom počinio samoubojstvo, prenosi Hina pisanje beogradskih medija, a vijest o pucnjavi potvrdio je i MUP Srbije. 

U priopćenju MUP-a navodi se da je u sjedištu nacionalnog auto-moto saveza u Ruzveltovoj ulici "došlo do pucnjave iz vatrenog oružja", te da je, "prema prvim informacijama, P. Đ. (1976) ispalio više hitaca u pravcu M. B. (1976) i tom prilikom ga teško ranio". 

"Nakon toga P. Đ. je počinio samoubojstvo, dok je ozlijeđeni M. B. prevezen u bolnicu gdje je kasnije podlegao od zadobivenih ozljeda", navedeno je u policijskom priopćenju. 

Beogradski mediji objavili su da je Đurđev u Butuliju ispalio pet hitaca. 

Radio-televizija Srbije (RTS) objavila je da su liječnici na mjestu zločina ukazali pomoć i jednoj djevojci koja je ozlijeđena pri iskanju kroz prozor iz zgrade AMSS-a.

Kopirati
Drag cursor here to close