Traži se ubojica

Ubojstvo 19-godišnje Mostarke: MUP ŽZH moli građane za pomoć

Policija moli sve one koji znaju nešto više da se jave najbližoj policijskoj postaji ili Upravi policije na telefonski broj: 039/ 830-808.
Vijesti / Crna Kronika | 07. 10. 2019. u 21:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Mole se građani da ukoliko imaju bilo kakva saznanja koja su interesantna za ubojstvo L. B., koje se dogodilo 6. listopada u mjestu Studenci između Ljubuškog i Čapljine, da se jave najbližoj policijskoj postaji ili Upravi policije na telefonski broj: 039/ 830-808'', stoji u priopćenju koje je izdao MUP ŽZH.

Podsjetimo, dana 6. listopada 18.35 sati putem telefona dežurni u PU Ljubuški je zaprimio prijavu da je u mjestu Studenci (grad Ljubuški), ispod nadvožnjaka u rijeci Studenčici uočeno beživotno tijelo.

Na mjesto događaja upućena je patrola uniformiranih policijskih službenika PU Ljubuški koji su na navedenoj lokaciji uočili beživotno tijelo, te su odmah osigurali mjesto događaja a s prijavom su upoznati dežurni Županijski tužitelj, djelatnici Doma zdravlja Ljubuški i djelatnici GSS-a Ljubuški.

Odmah je formirana ekipa za očevid koja je upućena u mjesto Studence i kojom je rukovodio dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva u Širokom Brijegu na mjestu događaja.

Izvršenim pregledom beživotnog tijela pronađeni su osobni dokumenti na ime L.B. starosti 19 godina iz Mostara.  Nakon što je utvrđen identitet dežurni tužitelj je izdao nalog za obdukciju te je tijelo prevezeno u gradsku mrtvačnicu u Mostar.

Djevojka L.B. (19) iz Mostara, čiji je beživotno tijelo pronađeno u nedjelju oko 19:00 sati u rijeci Studenčici u mjestu Studenci kod Ljubuškog, umrla je nasilnom smrću, potvrđeno je za Bljesak.info iz Tužiteljstva ŽZH. 

''Prilikom očevidnih radnji izvršena je identifikacija beživotnog tijela te je utvrđeno da se radi o ženskoj osobi L.B. (19) iz Mostara i da se radi o nasilnoj smrti'', izjavio je za Bljesak.info Josip Aničić, županijski tužitelj Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu

Iz MUP-a ŽZH napominju kako je očevid prekinut u noćnim satima dana 6.10. 2019. godine i nastavljen je 7.10.2019. godine u jutarnjim satima, kada su policijski službenici vršili sve potrebne mjere i radnje sukladno danim ovlastima i sukladno nalogu tužitelja u cilju rasvjetljavanja okolnosti stradavanja pronađenog beživotnog tijela.

Kopirati
Drag cursor here to close