Nelegalna sječa

Ubojica se predao: Ubijene tri osobe u šumi kod Donjeg Vakufa

Vijesti / Crna Kronika | 21. 03. 2017. u 18:39 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri osobe su ubijene u mjestu Sokolina kod Donjeg Vakufa, objavila je Federalna televizija.

Iako nema još nikakvih službenih informacija, objavljeno je kako su ubijena dva djelatnika Županijske uprave za šumarstvo Srednjobosanske županije i jedna osoba koja je bila angažirana na izvlačenju posječenih stabala traktorom.

Glasnogovornik MUP-a SBŽ Rusmir Prohan rekao je medijima kako je dojavu o pucnjavi policija dobila oko 16:20 sati.

Muškarac osumnjičen za ubistvo triju osoba u mjestu Sokolina kod Donjeg Vakufa predao se večeras policiji, potvrđeno je u MUP-u SBŽ-a.

''U tijeku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim, koji je lišen slobode. Poznat je njegov, i identitet ubijenih, a informacije koje imamo još uvijek nisu za javnost'', kazao je glasnogovornik MUP-a SBŽ-a Rusmir Prohan.

Dodao je da će više detalja o ovom slučaju, koji je uznemirio građane Donjeg Vakufa, biti poznato sutra.

Osumnjičeni za ubojstvo trojice muškaraca koje se dogodilo danas poslijepodne u mjestu Sokolina kod Donjeg Vakufa je mještanin Sabahudin H., potvrđeno je za Klix. On je u večernjim satima priveden u prostorije Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanske županije.

Pripadnici MUP-a SBŽ u utorak navečer su 48-godišnjeg Sabahudina H. nakon pregovora doveli na ispitivanje u pratnji Specijalne policije. On se sumnjiči za ubojstvo dvojice službenika Županijske šumarske uprave SBŽ i još jedne osobe koja je bila angažirana na izvođenju šumarskih radova.

Kopirati
Drag cursor here to close