Uhićen osumnjičeni

Ubijen visoki časnik Oružanih snaga BiH

Vijesti / Crna Kronika | 12. 12. 2016. u 22:24 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna osoba smrtno je stradala u pucnjavi koja se u ponedjeljak oko 21:20 sati dogodila u Bihaću, potvrđeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanske županije za N1.

Pucnjava je zabilježna pored obiteljske kuće visokog časnika Oružanih snaga BiH Seada Durakovića, koji je tom prilikom smrtno stradao.

Kako je za N1 rekla glasnogovornica MUP-a USŽ Snežana Galić, u 21:20 sati policijska postaja u Bihaću je informirana o pucnjevima u ulici Skendera Kulenovića.

"Patrola je ubrzo upućena u ulicu Skendera Kulenovića gdje je zatekla tijelo mrtvog muškarca pored obiteljske kuće brigadira Seada Durakovića", kazala je Galić. Neslužbeno, nakon pucnjave uhićena je osoba H. B. (1980) koja se dovodi u vezu s ovim ubojstvom i koja je privedena u prostorije MUP-a USK-a.

Inače, Sud BiH je u studenom ove godine prvostupanjskom presudom proglasio Seada Durakovića krivim za protuzakonito posredovanje prilikom zapošljavanja i osudio ga na tri godine zatvora, prenosi Klix.

Duraković je proglašen krivim što je kao visokopozicionirani časnik u OSBiH od 2011. do 2014. godine obećavao osobama da će ih zaposliti kao časnike i vojnike u OSBiH s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi.

Kopirati
Drag cursor here to close