Nesreće

U Vrbasu pronađena tri automobila i tijela dvije poginule osobe

Vijesti / Crna Kronika | 25. 04. 2016. u 12:54 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske bit će izvršena obdukcija tijela dvadesetpetogodišnje Milice Kukić iz Laktaša, koja je danas pronađena u rijeci Vrbas u Banja Luci.

Djevojka je pronađena zajedno sa automobilom Passat koji je u rijeku sletio u banjalučkom naselju Karanovac, priopćeno je iz banjalučkog Okružnog tužiteljstva.

Vozač Passata Danilo Rakić (29) iz Laktaša u prometnoj nesreći, koja se dogodila u nedjelju oko 16 sati, zadobio je teške tjelesne ozljede, ali se uspio spasiti iz rijeke i prevezen je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banja Luci, gdje je zadržan na liječenju.

Policija još traga za Mladenom Inđićem (50) iz Bijeljine koji je u nedjelju oko 13 sati u mjestu Surjan, općina Mrkonjić Grad, sa Toyotom sletio u Vrbas.

Željko Ostojić (56) i Ninoslav Sović (28) iz Bijeljine, koji su bili suputnici u Toyoti, uspjeli su se spasiti.

Očevid je izvršio dežurni tužitelj banjalučkog Okružnog tužiteljstva Branko Bjelajac zajedno sa prestavnicima Policijske stanice za sigurnost prometa Banjaluka i Stanice javne sigurnosti Mrkonjić Grad.

Naloženo je da budu poduzete sve potrebne istražne radnje i mjere radi rasvjetljavanja svih okolnosti prometnih nesreća. Tijekom potrage za vozilom Toyota u koritu rijeke Vrbas pronađen je automobil Škoda u kojem se nalazilo tijelo nepoznate ženske osobe, prenosi Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close