Prometna u Dubrovniku

U teškoj prometnoj nesreći poginuo mladi hrvatski reprezentativac

Uslijed udara, 19-godišnji vozač i njegova 18-godišnja suputnica pali su na kolnik dok se moped nastavio nekontrolirano kretati po kolničkoj traci.
Vijesti / Crna Kronika | 19. 08. 2019. u 10:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na predjelu Batahovine u Dubrovniku smrtno je stradao igrač MNK Squrea Andro Zarač, potvrdio je za portal Dulist predsjednik kluba Željko Raguž.

''Nažalost, informacija je točna. Igrao je turnir na Kantafigu, nakon toga je sjeo na motor, nije bio problem u brzini, već se s njega srušio zbog zastoja srca'', rekao je Raguž.

Liječnici su ovog 19-godišnjaka pokušali reanimirati, ali, nažalost, nisu uspjeli, prenosi Jutarnji list.

Naime, u noći s nedjelje na ponedjeljak, nešto iza ponoći, na predjelu Batahovine u Dubrovniku došlo je do teške prometne nesreće, javlja Dubrovački dnevnik.

Do prometne nesreće je došlo kada je 19-godišnjak upravljao mopedom dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Dubrovnika u pravcu Sustjepana, te je u jednom trenutku vozilom skrenuo desno i udario u brdo.

Uslijed udara, 19-godišnji vozač i njegova 18-godišnja suputnica pali su na kolnik dok se moped nastavio nekontrolirano kretati po kolničkoj traci.

Vozač mopeda smrtno je stradao na mjestu događaja, dok je 18-godišnja suputnica lakše ozlijeđena.

Vozač mopeda i suputnica su za vrijeme vožnje nosili zaštitne kacige.

Andro Zarač bio je vrlo talentiran igrač MNK Squarea u kojem je igrao kroz protekle dvije sezone, a prošle je godine nastupio za hrvatsku U 19 futsal reprezentaciju u kojoj se iskazao kako golovima tako i prikazanom igrom.

Informaciju o njegovoj smrti na svom je Facebooku objavio i njegov klub MNK Squre.

Kopirati
Drag cursor here to close