Kakav plijen

U Splitu ukraden nakit vrijedan milijun kuna

Vlasnik poznate splitske zlatarnice koja je opljačkana, medijima je rekao da je vrijednost ukradenog nakita oko milijun kuna.
Vijesti / Crna Kronika | 04. 11. 2019. u 14:00 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U pljački zlatarnice u središtu Splita u noći s nedjelje na ponedjeljak ukradeno je nakita čija je vrijednost, prema riječima vlasnika, oko milijun kuna (oko 260 tisuća maraka), izvijestila je u ponedjeljak splitska policija.

Policija je u današnjem izvješću kratko priopćila da je provala u središtu grada izvršena tijekom protekle noći prilikom čega je otuđena veća količina nakita. Policija je provela očevid i traga za počiniteljima.

Vlasnik poznate splitske zlatarnice koja je opljačkana, medijima je rekao da je vrijednost ukradenog nakita oko milijun kuna, prenosi Hina.

Snimke nadzornih kamera pokazale su da su bila trojica pljačkaša odjevena u bijele kombinezone. Imali su rukavice i woki tokije, dok je jedan od njih imao slušalicu u uhu. Vlasnik zlatarnice navodi da su znali šifru za rolo vrata nakon čega su razbili staklo i nesmetano ušli unutra. U velikim torbama su odnijeli svo zlato iz ormara, a sa sobom su ponijeli i blagajnu zlatarnice.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close