Nakon godinu dana istrage

U Španjolskoj uhićena četvorica Srba zbog droge

Kod uhićenih je zaplijenjeno 908 stabljika kanabisa i 36 kilograma osušene marihuane
Vijesti / Crna Kronika | 23. 07. 2018. u 12:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolska policija uhitila je u Taragoni, na sjeveroistoku zemlje, četvoricu Srba osumnjičenih za trgovinu i uzgoj marihuane, za kojima se traga od početka 2017. godine, objavili su u ponedjeljak beogradski portali pozivajući se na španjolski list "La Vanguardia". 

 Kod uhićenih je zaplijenjeno 908 stabljika kanabisa i 36 kilograma osušene marihuane, a otkriveni su kada je utvrđeno da su se ilegalno priključili na struju kako bi u laboratorijskim uvjetima uzgajali indijsku konoplju. 

 Uhićeni su u dobi od 28 do 46 godina, žive u Almosteru u Tarragoni, a policija za njima traga od početka 2017. godine, kada su se pojavile prve informacije o postojanju plantaža marihuane sakrivenih u dvije kuće u Kataloniji, prenosi Hina. 

 Istraga je policiju dovela do skupine Srba koja se organizirano bavila uzgojem i prodajom marihuane, a pretpostavlja se da su drogu prodavali i izvan granica Španjolske, objavio je španjolski list. 

 Policija je otkrila i da su svi uređaji za uzgoj marihuane bili nelegalno priključeni na struju, a istraga je u tijeku i nisu isključena nova uhićenja, navodi se u izvješćima iz Španjolske.

Kopirati
Drag cursor here to close