Crna subota

U samo jednom danu devet prometnih nesreća u HNŽ

Vijesti / Crna Kronika | 20. 08. 2017. u 06:48 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U samo 24 sata na području HNŽ u policiji je registrirano devet prometnih nezgoda.

Naime, kako izvještava Operativni stožer Civilne zaštite HNŽ u ovim prometnim nesrećama jedna osoba je smrtno stradala, pet osoba je zadobilo teže tjelesne ozljede a sedam osoba je zadobilo lakše ozljede.

Podsjetimo, prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba dogodila se sinoć oko 23.30 sati na magistralnoj cesti M-17 između Mostara i Bune.

Kako smo sinoć saznali s mjesta nesreće došlo je do sudara osobnog automobila Ford Focus i motocikla. Motociklist je na mjestu nesreće preminuo od posljedica ozljeda, dok je suvozač na motociklu zadobio tjelesne ozljede. Vozila su od siline udara završila u jarku pored magistrale.

Podsjetimo, pored toga jučer se dogodila i teška prometna nesreća na M-17 između Mostara i Jablanice, gdje su tri osobe zadobile tjelesne ozljede.

Također na lokalitetu Lendava kod Jablanice dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao jedan automobil, a tri su osobe ozlijeđene. Automobil BMW je probio zaštitnu ogradu na mostu, te je sletio u provaliju.

U Mostaru su se tijekom dana na cesti između Gnojnica i Blagaja sudarila dva motocikla, a dvije osobe su zadobile tjelesne ozljede.

Jedna osoba je ozlijeđena i u nesreći koja se jučer dogodila na mostarskom Bulevaru, gdje se automobil iz za sada neutvrđenih razloga zabio u rasvjetni stub.

Inače, tijekom protekla 24 sata u MUP-u je registrirano sedam kaznenih djela od čega je jedno 'Teška krađa', tri kaznena djela 'Krađa', jedno kazneno djelo 'Oštećenje tuđe stvari' i dva kaznena djela 'Ostalo'.

Registrirana su i tri slučaja narušavanja javnog reda i mira.

Kopirati
Drag cursor here to close