Banja Luka

U rođendanskoj pošiljci otkivene sjemenke marihuane

Vijesti / Crna Kronika | 24. 04. 2016. u 09:52 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Uprave za neizravno oporezivanje otkrili su skrivenu drogu u poštanskoj pošiljci u Carinskom referatu Pošta Banja Luka.

Vršeći redovan pregled poštanskih pošiljki carinski službenici Uprave za neizravno oporezivanje u Carinskom referatu Pošta Banja Luka otkrili su skrivenu drogu u jednom paketu.

Na pošiljci je bilo navedeno da se radi poklonu, a detaljnim pregledom carinskih službenika utvrđeno je da se u pošiljci nalazi DVD film, a u omotu DVD-a skrivena četiri mala pakovanja.

Detaljnim pregledom pošiljke pronađena su tri pakovanja po deset sjemenki i jedno pakovanje s tri sjemenke koje svojim izgledom i podatcima s pakovanja u kojima su se nalazile upućuju da se radi o sjemenkama biljke konoplje Cannabis Sativa L. Istoimena biljka se nalazi u tabeli zabranjenih supstanci i biljki čiji je uzgoj, proizvodnja, posjedovanje i upotreba zabranjena shodno Zakonom o spriječavanju i suzbijanju zloupotrebe opojnih droga.

Službenici UNO shodno procedurama, obavijestili su službene osobe MUP-a Republike Srpske koji su poduzeli mjere iz svoje nadležnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close