Tužiteljstvo ŽZH

U pritvoru i šesti osumnjičenik iz akcije ''Gastarbajter''

Svih šest osumnjičenih u akciji ''Gastabajter'' nalaze se u pritvoru.
Vijesti / Crna Kronika | 30. 04. 2018. u 19:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:  Bljesak.info / Automobil Sudske policije u Širokom Brijegu

Sudac za prethodni postupak Županijskog suda u Širokom Brijegu odredio je jednomjesečni pritvor i za šestog osumnjičenog iz akcije ''Gastarbajter'' I.K. iz Širokog Brijega, potvrđeno je za Bljesak.info iz Tužiteljstva ŽZH.

''Pritvor je određen zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, kao i zbog opasnosti da bi puštanjem na slobodu nastavio činiti predmetna kaznena djela.

Naime, I.K. se sumnjiči da postao član organizirane skupine, zajedno sa T.I., I.A. i J.P., koju je organizirao Ž.M. u cilju počinjenja kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojne droge'', izjavio je za Bljesak.info Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu.

Svih šest osumnjičenih u akciji ''Gastabajter'' nalaze se u pritvoru. Riječ je o pet osoba s područja Ljubuškog  Ž.M., T.I., I.A., J.P. i T.P. kojima je jednomjesečni pritvor određen u nedjelju te gore spomenuti Širokobriježanin kojemu je pritvor određen u ponedjeljak.

 

Kopirati
Drag cursor here to close