Zenica

U predvečerje Nove godine život izgubila tri pješaka

"Osim te jedne prometne nesreće, poslije ponoći zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira u Zavidovićima te još pet kaznenih djela teške krađe. Uglavnom se radilo o provalama u stanove i kuće", ističe dežurni operativni MUP-a ZDK.
Vijesti / Crna Kronika | 01. 01. 2019. u 12:27 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon dvije prometne nesreće sa tri smrtna ishoda u predvečerje Nove godine, u kojima su živote izgubili pješaci, na području Zeničko-dobojskog kantona nakon ponoći bilo je relativno mirno.

Kako je za Fenu izjavio dežurni operativni MUP-a ZDK, prvog dana Nove godine zabilježena je samo jedna prometna nesreća, u zeničkom naselju Crkvice, ali u kojoj je pričinjena samo materijalna šteta na automobilima.

"Osim te jedne prometne nesreće, poslije ponoći zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira u Zavidovićima te još pet kaznenih djela teške krađe. Uglavnom se radilo o provalama u stanove i kuće", ističe dežurni operativni MUP-a ZDK.

Poznat je i identitet poginulih pješaka u dvije prometne nesreće na području ZDK-a, koje su se dogodile u zadnjih sedam sati 2018. godine.

Tako su u Klopču kod Zenice, u prometnoj nesreći koja se desila oko 19.25 sati, smrtno stradali supružnici S. H. (rođen 1944.) i E. H. (rođena 1947.), dok je u Visokom život izgubio M. L. (1940).

Kopirati
Drag cursor here to close