Pale u FBiH

U nesretnom slučaju smrtno stradala jedna osoba

Po riječima županijskog tužitelja Mirsada Bilajca, u nedjelju oko 13:00 sati došlo je do nesretnog slučaja u kojem je Kanlić zadobio smrtonosne ozljde uslijed kojih je preminuo u Županijskog bolnici Goražde.
Vijesti / Crna Kronika | 27. 10. 2019. u 20:15 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zaim Kanlić, vozač u tvornici vode u Općini Pale u FBiH, smrtno je stradao uslijed ozljeda zadobivenih u nedjelju na lokalitetu Bijele vode, prilikom popravke stroja za snijeg.

Po riječima županijskog tužitelja Mirsada Bilajca, u nedjelju oko 13:00 sati došlo je do nesretnog slučaja u kojem je Kanlić zadobio smrtonosne ozljde uslijed kojih je preminuo u Županijskog bolnici Goražde.

''Bager za utabavanje snijega bio je u kvaru i pokušavali su ga popraviti. Poginuli je inače radio kao vozač, ali je imao iskustva s popravkama pa je pokušao s majstorom pokrenuti stroj. Prema izjavama svjedoka dok je motor radio u mjestu, došlo je do njegovog iznenadnog i naglog pomjeranja u stranu, a poginuli Zaim Kanlić se nalazio pored bagera koji ga je zakačio i počeo se kretati oko sedam metara, tako da su ga vrlo teško i zaustavili. Prevezli su ga hitno u bolnicu gdje je preminuo uslijed ozljeda'', kazao je Bilajac.

Dodao je da Tužiteljstvo BPŽ isključuje bilo koje kazneno djelo, jer svjedoci i očevid koji su obavili inspektori Sektora kriminalističke policije MUP-a BPŽ Goražde, ukazuju da je riječ o nesretnom slučaju.

Kopirati
Drag cursor here to close