Pravio ekstazi

U nastavku akcije 'Duga' FUP uhitio još jednu osobu

Prilikom pretresa stambenih prostorija koje koristi osumnjičeni, pronađena je i oduzeta mašina za tabletiranje
Vijesti / Crna Kronika | 13. 07. 2018. u 11:48 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nastavku operativne akcije "Duga" policijski službenici Federalne uprave policije su pod nadzorom Županijskog tužiteljstva KS i asistenciju Obavještajno-sigurnosne agencije Bosne i Hercegovine, uhitili još jednu osobu iz Sarajeva inicijala D.C. (1976. god.) koja se sumnjiči za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine. 

Prilikom pretresa stambenih prostorija koje koristi osumnjičeni, pronađena je i oduzeta mašina za tabletiranje, metalni nastavci sa žigom i drugi predmeti koji su korišteni za proizvodnju i stavljanje u promet opojne droge "ekstazi".

Pronađeno je i oduzeto oko 300 tableta koje asociraju na tu opojnu drogu i oko dva kilograma materije koja izgledom asocira na opojnu drogu "metamfetamin" te drugi predmeti koji se dovode u vezu sa predmetnim kaznenim djelom. 

Nakon pretresa, D.C. je priveden u službene prostorije Federalne uprave policije zbog kriminalističke obrade, te će uz Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu u zakonskom roku biti predat na dalju nadležnost Županijskom tužiteljstvu Kantona Sarajevo. 

U okviru akcije "Duga", 10. srpnja su uhićene dvije osobe,  Đ.K. (1983. god.) i A.K. (1984. god.), u čijim stambenim objektima je prilikom pretresa pronađeno i oduzeto više od 5.000 komada tableta koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu "ekstazi" i kilogram materije koja izgledom asocira na opojnu drogu "amfetamin", te druge predmeti koji potiču ili se dovode u vezu sa predmetnim kaznenim djelom, priopćeno je iz Federalne uprave policije.

Kopirati
Drag cursor here to close