Intervencije vatrogasaca

U Mostaru zapaljen automobil

Vijesti / Crna Kronika | 25. 06. 2017. u 12:58 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protekle noći u Mostaru je izgorio automobil Renault Laguna, potvrđeno je iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

Požar na automobilu je zabilježen u Ulici Gojka Vukovića ispred broja 122, odnosno u mostarskom naselju Donja mahala.

Iz MUP-a HNŽ priopćeno je kako je vozilo u privatnom vlasništvu osobe D.H. (1968.), te da je na automobilu nastala veća materijalna šteta.

U nedjelju ujutro službenici kriminalističke policije Policijske uprave Mostar obavili su očevid uz prisustvo inspektora protupožarne zaštite. Mostarski vatrogasci su na ovom požaru intervenirali u vremenu od 2:10 sati do 3 sata ujutro.

Kako se moglo vidjeti na mjestu događaja, izgorio je prednji dio automobila. Dežurna tužiteljica je za Bljesak.info potvrdila ove informacije, te je navela kako se poduzimaju dalje aktivnosti. Pretpostavlja se da je požar namjerno izazvan, te stanari iz obližnjih zgrada navode kako su tijekom očevida pronađeni određeni tragovi koji mogu upućivati na namjernu paljevinu.

Inače, pored ovoga mostarski vatrogasci su intervenirali u Ulici kralja Tvrtka (otpad), Stjepana Radića (otpad i intervencija na požaru u pizzeriji u bivšem Mercatoru), Gornjoj Kokorini, Potocima i Raštanima (trava i nisko raslinje), te ponovno oko 00:40 sati u kralja Tvrtka (zapaljen tobogan na dječjem igralištu).

Kopirati
Drag cursor here to close