Opojne droge

U Konjicu priveden zbog droge: Policija otkrila marihuanu, digitalnu vagu, speed

Za navedenu osobu djelatnici policije već određeno vrijeme raspolažu informacijama da se isti bavi prodajom i stavljanjem u promet opojnih droga na području Konjica.
Vijesti / Crna Kronika | 14. 07. 2018. u 19:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: MUP HNŽ / Oduzeti predmeti

Radeći na suzbijanju zlouporabe opojnih droga, te operativnim radom na terenu, djelatnici PU Konjic su, dana 11.07.2018.godine, oko 18,15 sati, na Trgu državnosti u Konjicu izvršili kontrolu vozila marke „Fiat Punto“ kojim je upravljao N.Z.(1988.) iz Konjica.

Za navedenu osobu djelatnici policije već određeno vrijeme raspolažu informacijama da se isti bavi prodajom i stavljanjem u promet opojnih droga na području Konjica.

Prilikom kontrole osobe i vozila, isti je djelatnicima policije dragovoljno predao smotuljak u pvc foliji s bijelom praškastom tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Speed , težine oko 300 grama, te dva mobilna aparata, priopćio je MUP HNŽ.

Osoba je lišena slobode i smješten je u službene prostorije PU Konjic radi kriminalističke obrade tijekom koje je priznao da u kući, u kojoj živi, posjeduje digitalnu vagu koju koristi za vaganje opojne droge, priopćio je MUP HNŽ-a.

Izlaskom na lice mjesta, u spomenutoj kući, pronađena je vaga kao i tri pvc vrećice u kojima se nalazi neutvrđena količina zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

O svemu je upoznat tužitelj, a djelatnici policije nastavljaju s daljnjim mjerama i radnjama na procesuiranju ovog kaznenog djela.

Kopirati
Drag cursor here to close