Loš dan za dilere

U Dubrovniku uhićeni dileri iz BiH

Osumnjičenici su uhićeni nakon višemjesečne složene istrage u utorak i srijedu, 10-orica su iz Hrvatske, a dvojica iz BiH, i u dobi su od 21 do 48 godina…
Vijesti / Crna Kronika | 29. 01. 2020. u 13:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Višemjesečna kriminalistička istraga dubrovačko-neretvanske policije u suradnji s DORH-om,  PNUSKOK-om i MUP-om Republike Srpske rezultirala je uhićenjem dvanaest osoba osumnjičenih za dilanje veće količine amfetamina i kokaina na jugu Hrvatske, izvijestila je u srijedu policija u Dubrovniku, prenosi Hina.

Osumnjičenici su uhićeni nakon višemjesečne složene istrage u utorak i srijedu, 10-orica su iz Hrvatske, a dvojica iz BiH, i u dobi su od 21 do 48 godina, rečeno je na  konferenciji za novinare u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj.

Voditelj Službe kriminalističke policije Zoran Tikvica istaknuo je da se sedam osoba nalazi u dubrovačkom istražnom zatvoru, petorica su kazneno prijavljena u redovnoj zakonskoj proceduri, a istraga u ovom slučaju se nastavlja.

Pretragama objekata i vozila kojima su se koristili osumnjičenici, pronađeno je 110 grama kokaina, 1,75 kilograma amfetamina, pribor za distribuciju - dvije preczine vage i dva stroja za vakumiranje, mobiteli, dva pištoljska streljiva te određeni novčani iznos. Četvorica osumnjičenih su iz BiH krijumčarili drogu na naše područje, preprodavali je na našem području ostalim osumnjičenicima, koji su je dalje distribuirali krajnjim konzumentima na području Dubrovnika, Mokošice, Župe dubrovačke i Pelješca, dodao je Tikvica.

Kopirati
Drag cursor here to close