Sumnja se na ubojstvo

U Dubrovniku pronađena tri beživotna tijela

Dubrovački dnevnik doznaje kako je riječ o tijelima dvije muške i jedne ženske osobe, dok je druga ženska osoba ranjena.
Vijesti / Crna Kronika | 29. 01. 2019. u 09:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U obiteljskom stanu u Dubrovniku, u naselju Prijeko, pronađena su tri beživotna tijela,

Policija je zaprimila dojavu oko 06:50 sati kako se u stanu nalaze tri beživotna tijela. Jedna je osoba ranjena i prevezena u bolnicu. Dubrovački mediji javljaju kako je riječ o obiteljskoj drami.

Riječ je o tijelima dvije muške i jedne ženske osobe, dok je druga ženska osoba ranjena. Nije isključena mogućnost da je mogući počinitelj počinio samoubojstvo, piše Dubrovački dnevnik.

Ranjena osoba je 74-godišnjakinja koja ima prostrijelnu ranu na nozi, a kako je potvrdio ravnatelj OB Dubrovnik Marijo Bekić, izvan je životne opasnosti.

Policija je na terenu, Županijsko Državno odvjetništvo vrši očevid.

Policija je uputila propćenje.

"Jutros, 29. siječnja, oko 07,00 sati, nakon zaprimljene dojave, u stanu u ulici Prijeko,na području stare gradske jezgre u Dubrovniku, zatečena su tri beživotna tijela i jedna ranjena osoba, koja je prevezena u dubrovačku bolnicu. U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetnika. Više informacija bit će poznato po završetku očevida," napisali su iz Policije.

Kopirati
Drag cursor here to close