Kontrole

U BiH spriječeno unošenje zabranjene supstance

Vijesti / Crna Kronika | 16. 02. 2017. u 18:38 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Jedinice granične policije Zvornik 16.2.2017. godine oduzeli su 88 flastera 'Durogesic' bez potrebne dokumentacije na Međunarodnom graničnom prijelazu Šepak. Otkriveni su graničnom kontrolom Golfa, bh. registarskih oznaka, prilikom ulaska u BiH.

Vozilom je upravljao V.A. (1982.), državljanin BiH, koji je lišen slobode. Budući da pomenuti flasteri sadrže fentanil koji je na listi zabranjenih supstanci, o događaju su obaviješteni Tužiteljstvo BiH i Sud BiH. U tijeku je daljnji rad na ovom slučaju.

Lišeni slobode prema tjeralicama

Službenici Jedinice granične policije Orašje 16.2.2017. godine lišili su slobode A.Ć. (1983.) nakon što je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Živinicama zbog kaznenog djela 'Krađa'. Bh. državljanin kontroliran je prilikom ulaska u BiH na MGP Orašje i bit će predat Sudskoj policiji Odžak.

Dan ranije, 15.2.2017. na MGP Gradiška pri izlasku iz BiH lišen je slobode M.P. (1946.), državljanin Australije. Graničnim provjerama utvrđeno je da ga potražuje Osnovni sud u Novom Gradu zbog kaznenog djela 'Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga'. M.P. predat je službenicima Sudske policije Banja Luka, priopćeno je iz GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close