Tužiteljstvo HNŽ

Ponovno će se odlučivati o pritvoru policajca Ninija Pehara

''Županijski sud u Mostaru uvažio je žalbu Županijskog tužiteljstva HNŽ na Rješenje o odbijanju produženja pritvora Općinskog suda u Mostaru u kaznenom predmetu protiv Ninija Pehara iz Mostara''
Vijesti / Crna Kronika | 20. 07. 2018. u 13:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Općinski sud u Mostaru ponovno će odlučivati o izricanju mjere pritvora Niniju Peharu.

''Županijski sud u Mostaru uvažio je žalbu Županijskog tužiteljstva HNŽ na Rješenje o odbijanju produženja pritvora Općinskog suda u Mostaru u kaznenom predmetu protiv Ninija Pehara iz Mostara koji se sumnjiči da je počinio kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda iz čl.172. st. 3. KZ FBiH, te je Rješenjem ovog suda predmet vraćen na ponovno odlučivanje Općinskom sudu u Mostaru'', priopćilo je Tužiteljstvo HNŽ-a. 

Kako navodi Tužiteljstvo HNŽ-a, Nini Pehar se sumnjiči da je dana 10.06.2018. godine ispred restorana „Novak“ u Mostaru pucanjem iz vatrenog oružja, a pri tom verbalno prijeteći oštećenom Ženelu Puci nanio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Općinski sud u Mostaru ranije je Peharu odredio mjeru pritvora u trajanju od 30 dana.

Podsjećamo, Ž. P. (32), pronađen je 10. srpnja oko 5 sati u mostarskom naselju Balinovac kako ranjen sjedi u svom automobilu. Prevezen je u SKB Mostar gdje je zadržan na liječenju i bio je životno ugrožen.

Istog dana, oko 23 sata, pripadnici Policijske uprave Mostar uhitili su svog kolegu 30-godišnjeg Pehara.

Kopirati
Drag cursor here to close