Lažnjak

Tužiteljstvo bez riječi obrisalo grešku o Grudama

Vijesti / Crna Kronika | 22. 06. 2021. u 11:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tužiteljstvo BiH uklonilo sa svoje službene web stranice, bez ikakvog pojašnjenja vijest o ''pronalasku avio-bombi'' u Grudama, piše Dnevni list.

Mostarske novine navode kako je uklanjanje ''spektakularne'' vijesti o pretresu u Grudama i pronalasku avio-bombi proteklo u tišini, bez isprike i pojašnjenja, dok se istodobno u javnom prostoru i medijskim servisima može pronaći vijest o ''70 pronađenih avio-bombi u Grudama''.

''Tko je zakazao u informiranju Tužiteljstva, tko je 'stručnjak' koji je zaključio da se radi o avio-bombama i koji je bi povod za sve navedeno i hoće li poduzeće koje se našlo na udaru javnosti tužiti Tužiteljstvo zbog objave lažne vijesti, a koju su prenijeli brojni mediji i hoće li itko snositi odgovornost za nevjerojatno diskreditiranje institucije Tužiteljstva BiH?'', piše Dnevni list.

Podsjetit ćemo kako pak vijest o tome da se ne radio o bombama nego o lanserima za rakete koji su desetljećima u skladištu u Grudama kao ostavština nekadašnje firme SOKO, a što je portal Bljesak.info dokumentirao i video-zapisom, nitko nije prenio.

Kopirati
Drag cursor here to close