''Bilo je strašno''

Turisti opisali horor iz Španjolske: Mahao je nožem i smijao se!

Scena kao iz horor filma. Muškarac je držao veliki kuhinjski nož ispod grla jedne osobe i vikao na šokirane turiste koji su promatrali stravičnu scenu ispod balkona.
Vijesti / Crna Kronika | 03. 08. 2019. u 09:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: CDS / Stravičan događaj u Španjolskoj

Muškarac iz Srbije prerezao je grlo čovjeku na balkonu hotela u poznatom španjolskom ljetovalištu Costa del Sol, a ovu jezivu scenu su promatrali prestravljeni turisti, koji su opisali detalje horora.

''Odjednom sam čuo viku i pogledao što se događa, a onda su svi ti ljudi počeli trčati u bar“, rekao je barmen u obližnjem baru, a prenosi “theolivepress”.

Scena kao iz horor filma. Muškarac je držao veliki kuhinjski nož ispod grla jedne osobe i vikao na šokirane turiste koji su promatrali stravičnu scenu ispod balkona.

'Situacija se mogla oteti kontroli. Kada sam vidio čovjeka sa ručnikom koji mu je pokrivao lice, pomislio sam da će ga ubiti“, rekao je Philip Day, britanski naftni radnik.

Stupanj ozlijeda drugog muškarca, za kojeg se takođe sumnja da je iz Srbije, nije poznat, ali njega su za svaki slučaj hitne službe prevezle sa mjesta nesreće.

''Tip sa nožem je izgledao kao manijak, a kada ga je policija odvukla, osmjehnuo se i namignuo ljudima … bilo je jako čudno“, opisao je situaciju jedan od svjedoka, prenosi Radio Sarajevo.

Do jezivog događaja došlo je juče u španjolskom ljetovalištu Costa del Sol. Sve se dešavalo na balkonu na trećem spratu jedne zgrade nedaleko od luke Dukesa, a pred očima prestravljenih britanskih turista.

Podsjetimo, muškarac je drugog muškarca u donjem vešu vezao za ogradu balkona i stavio mu ručnik preko očiju, a kada je lokalna policija došla na lice mjesta napadač je veliki nož držao na vratu žrtve i počeo mu rezati vrat. To se dogodilo u utorak poslijepodne, a zahvaljujući intervenciji policije napadač je uhićen, a muškarac spasen i prebačen u bolnicu.

Gradonačelnik španjolskog ljetovališta Mario Jimenez čestitao je policiji na “profesionalizmu i hrabrosti”.

Policija Costa del Sola saopštila je da joj treba još dokaza kako bi optužila napadača, zbog čega je od svjedoka, britanskih turista, tražila fortografije i video snimke.

Kopirati
Drag cursor here to close