Više krađa

Trojac koji je ''operirao'' po Mostaru u rukama Tužiteljstva

Kako je za Bljesak.info potvrđeno iz MUP-a HNŽ, uhićene su tri muške osobe A.H. (1977.) iz Mostara, E.Dž. (1980.) iz Modriče te M.T. (1980.) iz Zenice.
Vijesti / Crna Kronika | 05. 01. 2018. u 09:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri osobe, koje su uhićene u noći sa srijede na četvrtak (2.30 sati) u Mostaru zbog krađe automobila te pljačke trgovine iste večeri, predane su u četvrtak navečer Županijskom tužiteljstvu Hercegovačko-neretvanske županije.

Kako je za Bljesak.info potvrđeno iz MUP-a HNŽ, riječ je o trojici muškraca A.H. (1977.) iz Mostara, E.Dž. (1980.) iz Modriče te M.T. (1980.) iz Zenice.

Trojac je u petak u 18.15 sati ukrao automobil Opel Astra ispred obiteljske kuće Z.R. (1961.) u Raštanima, a u 20.15 sati, uz prijetnju nožem, ukrali su s pulta blagajnu s novcem iz trgovine ''Market stop'' u Rodoču.

Iz MUP-a HNŽ navode da je interventna skupina Policijske postaje Mostar Centar u četvrtak oko 2.30 sati u blizini jednog skladišta kod bolnice 'dr. Safet Mujić' uočila ukradeni automobil u kojem se nalazio spomenuti trojac koji je uhićen.

Privedeni se osim krađe tog vozila dovode s izvršenjem niza kaznenih djela počinjenih u zadnje vrijeme na području Mostara, navodi se iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije. 

Uhićeni su predani Županijskom tužiteljstvu Hercegovačko-neretvanske županije što su tijekom protekle noći zabilježili reporteri portala Bljesak.info.

Video: Privođenje uhićenih u Mostaru
Kopirati
Drag cursor here to close