Čelebići

Konjic: Više ozlijeđenih u teškoj prometnoj nesreći

Vijesti / Crna Kronika | 31. 10. 2017. u 18:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najmanje četiri osobe su ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na magistralnoj cesti M-17 između Jablanice i Konjica.

Prometna nesreća na magistralnoj cesti M-17 između Konjica i Jablanice, u mjestu Čelebići dogodila se oko 17:10 sati. Od tog trenutka pa do 18:50 sati promet je bio u potpunosti obustavljen, te se preusmjeravao preko Buturović polja, navedeno je iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

U prometnoj nesreći jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede, dok ih je još troje lakše ozlijeđeno.

Sudionici nesreće bili su S.E. (1988.) iz Zenice sa vozilom Peugeot 206, te je ova vozačica zadobila teške tjelesne ozljede. Zatim automobilom Renault Clio upravljala je osoba A.A. (1969.) iz Sarajeva, Š.M. (1990.) iz Širokog Brijega je bio za upravljačem Opel Corse, te M.S. (1982.) iz Livna sa vozilom Golf VII.

Lakše su ozlijeđeni vozači Clia, Corse, te suvozač iz Peugeota B.H. (1954.) iz Sarajeva, dok je vozač Golfa prošao neozlijeđen, navodi se iz MUP-a HNŽ.

Dežurna tužiteljica je za Bljesak.info rekla kako je prava sreća pa u ovoj prometnoj nesreći nije bilo smrtno stradalih, te kako će se izvršiti vještačenja tehničke ispravnosti vozila i sve druge radnje kako bi se kompletiralo izvješće i utvrdio stvarni uzrok ove teške nesreće.

Ozlijeđeni su primljeni u Opću bolnicu Konjic. Na terenu su bili službenici Policijske uprave Konjic, koji su obavili očevid, te vatrogasci koji su izvlačili ozlijeđene.

BiHAMK je priopćio da je zbog prometne nezgode, obustavljen promet na magistralnoj cesti M-17 Konjic-Jablanica, kod mjesta Čelebići. 

Kopirati
Drag cursor here to close