trebinjac uhićen

Trebinje: Nakon tučnjave u kafiću, pucnjava na ulici

Vijesti / Crna Kronika | 13. 03. 2016. u 17:42 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trebinjac čiji su inicijali N.N. uhićen je nakon što je protekle noći u centru grada pucao u tlo pored druge osobe, potvrđeno je Srni u Centru javne sigurnosti /CJS/ Trebinje. Pucnjava se dogodila oko 1.30 sati u Beogradskoj ulici, bivšoj Bilećkoj.

Pripadnici Policijske stanice Trebinje izvršili su uviđaj na mjestu događaja, gdje su pronašli čahuru kalibra 7,65 mm. Prema neslužbenim saznanjima, N.N i osoba G.Z. su se prethodno potukli u jednom kafiću, nakon čega je došlo do pucnjave.

Načelnik Službe Hitne pomoći Trebinje Saša Borjan Srni je potvrdio da se G.Z. obratio za pomoć u ovu službu, te da je zbog sumnje na ozljedu vilice upućen u Bolnicu, na Odjeljenje kirurgije. Prema neslužbenim saznanjima, G.Z. je u tučnjavi zadobio prelom vilice.

Policija je izvršili pretres stambenog prostora i automobila koje koristi lice N.N. Ova osoba će uz izvještaj o počinjenom kazenom djelu danas biti predana u nadležnost Okružnog tužiteljstva u Trebinju. Policija u Trebinja nastavlja dalji rad na rasvjetljavanju i dokumentiranju djela izazivanje opće opasnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close