Facebook

Trebinjac prijetio Dodiku i Vučiću

Pripadnici Odjela za visokotehnološki kriminalitet su zaprimili informacije o prijetnjama upućenim srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću...
Vijesti / Crna Kronika | 24. 08. 2020. u 12:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Odjeljenja za visokotehnološki kriminalitet Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske saslušali su u svojstvu osumnjičenog za krivično djelo "ugrožavanje sigurnosti" G.K. iz Trebinja i protiv njega će biti podnesen izvještaj nadležnom okružnom tužiteljstvu o počinjenom krivičnom djelu, objavio je RTRS.

Pripadnici Odjela za visokotehnološki kriminalitet su zaprimili informacije o prijetnjama upućenim srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, a koje su uočene na društvenoj mreži Facebook.

O svemu je obaviješten dežurni Tužitelj Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je navedeno kvalificirao kao krivično djelo "ugrožavanje sigurnosti", a policijski službenici Odjela za visokotehnološki kriminalitet su u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave Trebinje identificirali osobu koja je napisala komentar, te je utvrđeno da se radi o G.K. iz Trebinja.

Kopirati
Drag cursor here to close