Osijek

Tragedija u Hrvatskoj: Poginula tri radnika prilikom čišćenja kanalizacije

Jutros su na mjestu poginula dva djelatnika, dok je u poslijepodnevnim satima u bolnici preminuo i treći.
Vijesti / Crna Kronika | 19. 06. 2018. u 20:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U teškoj nesreći koja se dogodila tijekom radova na kanalizaciji u Čepinu kod Osijeka poginula su tri djelatnika osječke tvrtke Vodovod i čepinske komunalne tvrtke Urednost, a još dvojica radnika su ozlijeđena i nalaze se na liječenju u Kliničkom bolničkom centru Osijek.

Jutros su na mjestu poginula dva djelatnika, dok je u poslijepodnevnim satima u bolnici preminuo i treći. Od preostale dvojice u bolnici, liječnici se jednome bore za život.

Do nesreće je došlo u prepumpnoj stanici kanalizacije koja se nalazi na križanju ulica Papuk i Kalničke, potvrdio je Darijo Premec, glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske, javlja Hina.

Na pitanje je li točno, kao što su prenijeli neki portali, da je do nesreće došlo jer je jedan radnik pao u kanalizacijski otvor te se pretpostavlja da su ostali željeli pomoći kolegi, ali su ih najvjerojatnije omamili plinovi te su i oni nastradali, Premec je odgovorio da je očevid još uvijek u tijeku.

''Policijski službenici razgovaraju sa svjedocima, a očekujemo i izjave stručnjaka kako bismo utvrdili što se zaista dogodilo. Čim budemo znali više detalja o tome ćemo obavijestiti javnost'', rekao je Premec.

Kopirati
Drag cursor here to close