Građani budite oprezni

Mostar: Lopov ukrao torbu u parku, nitko ga nije zaustavio

Do krađe je došlo sinoć oko 19 sati, kada su dvije žene sjedile na klupi u parku, po riječima oštećene, lopov se zatrčao pokraj njihove klupe, uzeo torbu i pobjegao.
Vijesti / Crna Kronika | 21. 06. 2018. u 18:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Ilustracija

Torba s osobnim dokumentima, bankovnim karticama, novcem i osobnim stvarima ukradena je sinoć ženi u mostarskom parku Zrinjevac.

Do krađe je došlo sinoć oko 19 sati, kada su dvije žene sjedile na klupi u parku, po riječima oštećene, lopov se zatrčao pokraj njihove klupe, uzeo torbu i pobjegao.

''Cijeli slučaj sam odmah prijavila policiji, torba s dijelom stvari je nađena odmah pokraj smeća. Svi dokumenti su mi ukradeni jer su bili u novčaniku. Ja se nisam uspjela snaći u tom trenutku, a lopov je prošao pored barem deset ljudi s mojom velikom torbom, no nitko nije reagirao ni pokušao ga zaustaviti. Želim samo upozoriti građane da budu oprezniji nego inače'', rekla nam je oštećena.

Iz MUP-a HNŽ su nam rekli kako u ljetnim mjesecima patrole pojačaju ophodnje radi kradljivaca i džeparoša, posebice u staroj jezgri grada, gdje se kreće više ljudi.

Kopirati
Drag cursor here to close