Pet žena

Tko su žene iz BiH za kojima je Interpol raspisao crvenu tjeralicu

Od 100 državljana BiH – Interpol traga za 95 muškaraca i pet žena
Vijesti / Crna Kronika | 04. 04. 2021. u 15:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međunarodna kriminalističko-policijska organizacija (INTERPOL) traga za točno 100 osoba iz Bosne i Hercegovine. Konkretnije – ovaj broj je nešto veći – ali za njih 100 je raspisna crvena tjeralica. To je zahtjev za provođenje zakona širom svijeta za pronalaženje i privremeno uhićenje osobe do izručenja, predaje ili slične radnje.

Liste su duge, nepregledne i pune poznatih imena, a među stotinu osoba iz BiH s oznakom “crveno” Interpola-a nalazi se i pet žena. Na listama su pojedinci koji od zakona bježe i niz godina.

Od 100 državljana BiH – Interpol traga za 95 muškaraca i pet žena. U nastavku prenosimo detalje o njima koje je objavila ova organizacija, piše N1.

Sandra Kahrić je rodom iz Bosanske Gradiške. Rođena je 13. rujna 1982. godine, a država koja traži njeno uhićenje i izručenje je Francuska.

Krađa, prevara, ugrožavanje zdravlja djeteta, pokušaj prevare i provale su optužbe koje joj se stavljaju na teret.

Njen suprug tvrdi da je njen identitet ukraden, te da ona živi u Parizu i bavi se prodajom automobila. U izjavi za bh. medije, njen suprug Nenad Đorđević je rekao da je on slučaj prijavio Ambasadi BiH u Francuskoj, da ona sada ne može putovati nigdje – jer ne može izvaditi dokumente koje koristi njena snaha Jagoda Aleksić.

Đorđević kaže da su svi podaci koji se nalaze na crvenoj tjeralici točni, ali da se iza njih krije potpuno druga osoba.

Kopirati
Drag cursor here to close