Tragično stradali brat i sestra

Tisuće Širokobriježana ispratilo Ivanu i Antonia na vječni počinak

Ivana Cigić je pokopana u mjestu Dobrkovići na ''Starom Cigića groblju'', a njezin brat Antonio Zeljko pokopan je na groblju ''Bili Brig'' u Širokom Brijegu.
Vijesti / Crna Kronika | 30. 07. 2019. u 18:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Širokom Brijegu su u utorak pokopani brat i sestra Antonio Zeljko i Ivana Cigić.

Prostor pred Gradskom mrtvačnicom bio je premalen da primi sve one koji su htjeli iskazati svoju sućut obiteljima preminulih.

Nakon sućuti služena je sveta misa zadušnica u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije na Širokom Brijegu odakle se tužna povorka uputila na dva groblja gdje je obavljena sahrana ovo dvoje tragično preminulih Širokobriježana.

Ivana Cigić je pokopana u mjestu Dobrkovići na ''Starom Cigića groblju'', a njezin brat Antonio Zeljko pokopan je na groblju ''Bili Brig'' u Širokom Brijegu.

Široki Brijeg je proglasio i dan žalosti na području grada povodom tragičnog događaja.

Foto: ABCportal / Tisuće Širokobriježana ispratilo Ivanu i Antonia na vječni počinak

Podsjetimo, u prošli petak nezapamćena tragedija dogodila se u selu Dobrkovići, zaseok Cigići, nekoliko kilometara od Širokog Brijega.

Majka četvero djece poginula je spašavajući iz bunara muža, kojeg su onesvijestili plinovi, i brata. Supruga je uspjela spasiti, ali poginula je kad se vratila spasiti brata, kojemu nije bilo pomoći.

Antonio Zeljko (25) spustio se u čatrnju kako bi je očistio. Ubrzo nakon toga izgubio je svijest, a za njim je ušao, da mu pomogne, njegov zet Ivan Cigić (44), koji je također izgubio svijest, ali ga je, govore nam susjedi obitelji Cigić, supruga Ivana Cigić (37) uspjela spasiti.

Ivan Cigić, suprug preminule Ivane, u bolnici je u Mostaru i nije životno ugrožen, dok su Ivana i njezin brat preminuli u širokobriješkom Domu zdravlja nakon što su se liječnici neuspješno borili za njihov život.

Iza Ivane su ostala maloljetna djeca - dvije kćeri i dva sina.

Kopirati
Drag cursor here to close