Nije ona jedina kriva

Tijana Ajfon zadovoljna uvjetima u pritvoru

''Riječ je o jednoj obično zabavi na kojoj je bilo više ljudi. Mislimo da to nije ravnomjerno prikazano'', poručio je njen odvjetnik.
Vijesti / Crna Kronika | 02. 06. 2020. u 10:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijana Ajfon

Srpska starleta Tijana Maksimović (28), poznatija kao Tijana Ajfon, nastavlja puniti medijske stupce. Uhićena je u policijskoj akciji zbog podvođenja i prostitucije dok je ilegalno u čamcu pokušala prijeći Republiku Srbiju s još tri djevojke te joj je određen jednomjesečni pritvor.

Sada se o svemu oglasio njezin odvjetnik Miloš Stevanović koji je za Avaz rekao da se ona nalazi u pritvorskoj jedinici u Doboju.
Ako je sudeći po njegovim riječima, ovoj fatalnoj 'zločestoj djevojci' i nije toliko loše iza rešetaka.

''S njom sam u kontaktu, zadovoljna je uvjetima. Danas mi je rekla da je tretman jako korektan i da je policija bila jako korektna i u Bijeljini i u Sarajevu. Mi ćemo pokušati što prije da je prebacimo u Bijeljinu, kako bi bila bliža svojoj obitelji, a naravno radit ćemo na tome da ona bude što prije puštena iz pritvora'', otkrio je.

Iz odvjetničkog ureda Stevanović smatraju da se ovom slučaju dala prevelika pažnja.

''Riječ je o jednoj obično zabavi na kojoj je bilo više ljudi. Mislimo da to nije ravnomjerno prikazano. Optužbe se tiču organizacije kriminalne grupe gdje nije fokus bio na Tijani, no s obzirom na to da je ona tako zvučno ime, medijski je ispalo kao da je ona tu jedino nešto kriva'', objasnio je.

Ističe kako Tijana i njezina obrana u potpunosti opovrgavaju kriminalna djela koja joj se stavljaju na teret.

''Pogotovo onaj dio što se tiče prostitucije. Što se tiče prelaska granice, to je nešto čime će se tužiteljstvo i dalje nastaviti baviti i mi ćemo uložiti žalbu na rješenje o određivanju pritvora koje još uvijek nismo dobili'', poručio je.

Podsjetimo, u objektu u koji je upala Policijska uprava Bijeljina zatečeno je 26 muškaraca i devet djevojaka.

''U pretresu im je oduzet kokain, oružje i novac'', rekli su iz policije za srpske medije.

Kopirati
Drag cursor here to close