Sith Lord

Teslić: Darth Vader opljačkao benzinsku

Istražitelji nisu pronašli odijelo Dartha Vadera, niti ukradeni novac, a istraga se nastavlja
Vijesti / Crna Kronika | 30. 12. 2018. u 10:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slaven L. (30) iz Teslića uhićen je zbog sumnje da je maskiran u Dartha Vadera opljačkao benzinsku stanicu "Nestro petrol" u ulici Svetog Save u Tesliću, gdje je ukrao oko 10.200 KM, pišu banjalučke Nezavisne novine.

Pljačka se dogodila 9. siječnja uvečer, kada je maskirani Teslićanin, prijeteći pištoljem, od radnika oteo kuvertu s utrškom, a potom pobjegao. Nakon ispitivanja u policiji osumnjičeni je predati u nadležnost Okružnog tužiteljstva u Doboju. Okružni sud u ovom gradu odredio mu je jednomjesečni pritvor.

"Lazarević je nosio crnu uniformu s pancirom, crne vojničke čizme i rukavice. Na glavi je imao crnu kacigu s potkapom i tamnim skijaškim naočarama. Izgledao je kao Darth Vader, negativac iz serije "Ratovi zvijezda". U vrijeme pljačke, povremeno je morao da pomjera skijaške naočale s očiju, valjda da bi nešto vidio", pojasnio je ranije za Glas Srpske izvor iz istrage.

Policija je pretresla i kuću koju koristi Lazarević, gdje je pronašla tragove koji mogu poslužiti kao dokaz u kaznenom postupku. Istražitelji nisu pronašli odijelo Dartha Vadera, niti ukradeni novac. Lazarević od ranije nije poznat po kaznenim djelima.

Istraga se nastavlja.

Kopirati
Drag cursor here to close