Pecara

Teška prometna nesreća u Širokom Brijegu: Poginuo 18-godišnji mladić

Vijesti / Crna Kronika | 11. 10. 2016. u 08:36 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Noćas u 2:50 sati, u Ulici fra Didaka Buntića kod stadiona Pecara u Širokom Brijegu, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je teške i po život opasne ozljede zadobio I. G. (18) iz Širokog Brijega od čijih posljedica je naknadno podlegao.

Očevid su izvršili policijski službenici PU Široki Brijeg, a izvršenim očevidom je utvrđeno da je I. G. upravljao motornim vozilom marke VW Golf 2, BH registarskih oznaka, koje se kretalo navedenom ulicom. U jednom trenutku, iz za sada neutvrđenih razloga, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom nakon čega je isto ostvarilo kontakt s ivičnjakom a potom se popelo na nogostup i ostvarilo kontakt s betonskim stupom i metalnom ogradom.

U opisanoj prometnoj nesreći vozač je zadobio teške tjelesne ozljede, zbog kojih je vozilom Hitne pomoći Doma zdravlja Široki Brijeg prevezen u SKB Mostar, gdje je tijekom jutra podlegao od zadobivenih ozljeda, a na vozilu je nastala velika materijalna šteta. O prometnoj nesreći je izviješteno Županijsko tužiteljstvo. Postupajući županijski tužitelj će donijeti odluku o eventualnim daljnjim istražnim radnjama, navodi se u priopćenju MUP-a ŽZH.

Evidentirane su još dvije prometne nezgode. U jednoj nezgodi jedna osoba je zadobila tjelesne ozljede za sada neutvrđenoga stupnja a na jednom vozilu je nastala veća materijalna šteta, a u drugoj nezgodi je nastala mala materijalna šteta.

Kopirati
Drag cursor here to close