Krenuli na maturu

Teška nesreća kod Gradačca: Poginule majka i kćer

Vijesti / Crna Kronika | 24. 05. 2017. u 22:34 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije osobe su smrtno stradale u prometnoj nesreći koja se oko 17:55 sati dogodila na dijelu regionalne ceste M-19 Gradačac-Ormanica u mjestu Vučkovci kod Gradačca.

Kako su za Klix kazali u Operativnom centru Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanskežupanije (MUPTŽ), u ovoj prometnoj nesreći su sudjelovali putničko i teretno vozilo.

"Ima ozlijeđenih osoba, a neki od njih su prevezeni u Univerzitetsko-klinički centar u Tuzli gdje im se ukazuje liječnička pomoć. Stupanj ozljeda za sada nije poznat", kratko su kazali u Operativnom centru MUP-a TŽ.

Kako se saznaje, smrtno su stradale dvije ženske osobe. Prema navodima 'Dnevnog avaza' poginule su majka i kćerka, dok je trogodišnja djevojčica teško ozlijeđena i liječnici joj se bore za život. 'Avaz' navodi da su smrtno stradale Ajša i Irmela Kurbašić, a neslužbeno se saznaje da su krenuli na proslavu mature. Očevid na mjestu nesreće obavili su policijski službenici MUP-a TŽ i dežurni županijski tužitelj.

U prometnoj nesreći su sudjelovali kamion Mercedes kojim je upravljao A.H. (31) iz Lukavca i automobil Opel Kadett koji je vozio nepoznati vozač.

U automobilu su ozlijeđene osobe čiji su inicijali E.Đ. (30) i M.K. (18) nastanjeni na području općine Gradačac, te S.H. (26) iz Gračanice i trogodišnje dijete, koji su zbrinuti na Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla.

Nakon ukazane medicinske pomoći S.H. je otpuštena na kućno liječenje.

Kopirati
Drag cursor here to close