Marko Klišanin

Tragični Svisveti u Šuici: Sagnuo se da zapali svijeću te preminuo

74.-godišnjak Klišanin sahranjen je u subotu na groblju gdje je i preminuo.
Vijesti / Crna Kronika | 03. 11. 2018. u 16:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marko Klišanin iz Šujice preminuo je na blagdan Svih svetih na groblju Kolakovo, kada se sagnuo da zapali svijeću svojim pokojnicima.

Kako javlja portal Tomislavnews.com, zajednička molitva za pokojne bila je u 11 sati, a Marko je došao pješke iz Šujice na groblje, što i nije tako blizu. Vjernici su se već bili okupili i palili svijeće na grobovima svojih najmilijih. Tako je i Marko, navode, počeo paliti svijeće na grobu svojih preminulih i samo se srušio, naslonio na grob.

Klišaninu je, kako piše portal, u pomoć pritekao liječnik iz Zagreba koji je bio na groblju te ga pokušava reanimirati. Stigla je hitna pomoć iz Doma zdravlja Tomislavgrad, ali pomoći Marku nije bilo.

"Cijeli život bio je zdrav, radio je 41 godinu kao mesar u Tomislavgradu i Šujici i ni dana nikada nije bio na bolovanju, nikada se nije požalio da ga nešto boli", kazao je za Tomislavnews.com jedan od Markovih sinova i dodaje kako se slično dogodilo i prije 20 godina kada je na groblju Kolakovo, paleći svijeće i moleći na grobovima svojih najbližih, preminuo jedan Šujičanin.

74.-godišnjak Klišanin sahranjen je u subotu na groblju gdje je i preminuo.

Kopirati
Drag cursor here to close