Ljubav iza rešetaka

Sunita Hindić se u zatvoru udaje za Ferida Suljovića Ćiću

Pritvorenica Hindić, poznatija kao „fatalna Sunita“, odlučila se udati i to ni manje ni više nego za osuđenika iz Kaznenopopravnog zavoda (KPZ) Mostar, Ferida Suljovića Ćiću (40)
Vijesti / Crna Kronika | 15. 01. 2021. u 16:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sunita Hindić (22), koja je zbog ubojstva mostarskog ugostitelja, Nine Ivankovića, (55) nepravomoćno osuđena na kaznu zatvora u trajanju od tri i i po godine odlučila se na važan korak u životu.

Kako javlja Avaz, pritvorenica Hindić, poznatija kao „fatalna Sunita“, odlučila se udati i to ni manje ni više nego za osuđenika iz Kaznenopopravnog zavoda (KPZ) Mostar, Ferida Suljovića Ćiću (40)!

Da je Hindić uputila zahtjev da joj se odobri vjenčanje u KPZ-u Mostar i to, kako je navela, sa izvanbračnim suprugom Feridom Suljovićem, potvrđeno je iz Kantonalnog suda Mostar.

Kako je kratko kazao sudac Elis Sultanić, koji je predsjedavao Sudskim vijećem koje joj je izreklo osuđujuću presudu, u vezi njenog zahtjeva odluka još nije donesena.

U Upravi KPZ-a Mostar nisu željeli komentirati zahtjev koji je Hindić uputila prema Sudu, a kako je rečeno Avazu, pritvorenici i osuđenici ne mogu imati kontakt unutar zatvora.

Foto: Bljesak.info / Privođenje Ferida Suljovića

Kako su se Hindić i Suljović zaljubili i odlučili, zakonski, postati supružnici, za sada nije poznato.

Inače, Hindić čeka konačni sudski epilog, a napokon je nakon žalbe Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije u vezi presude Kantonalnog suda Mostar, na Vrhovnom sudu F BiH za 20. siječanj zakazana apelaciona sjednica.

S druge strane, Suljović je prije mjesec uhićen u Hrasnici, nakon što se koncem kolovoza nije vratio u mostarski zatvor u kojem zbog izvršenja teških krađa „guli“ kaznu od godinu i dva mjeseca.

On se na području Sarajeva krio više od tri mjeseca, a nakon što su mediji objavili da je za njim raspisana potjernica, on je nazvao Redakciju Avaza, kazavši da „želi demantirati bijeg“, jer, kako je naveo, „skuplja nalaze za operaciju“.

Suljović je, također, prije više od godinu, zajedno sa još četiri zatvorenika pokušao pobjeći iz mostarskog zatvora, u čemu su ih spriječili policajci.

Inače, on je ranije, presudom Vrhovnog suda FBiH osuđen na dvije godine i osam mjeseci zatvora zbog pokušaja ubojstva Marija Tomasa koje se dogodilo 2010. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close