Mala brzina

Sudar vlakova kod Novog Sada, 22 ozlijeđenih

Vijesti / Crna Kronika | 11. 01. 2017. u 22:40 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sudaru putničkog i teretnog vlaka nedaleko od Novog Sada ozlijeđene su 22 osobe, od kojih četvero teže, 18 lakše, a među ozlijeđenima je i jedno dijete.

Nesreća se dogodila u 19:30 sati između željezničkih postaja Sajlovo u predgrađu Novog Sada i obližnjeg naselja Kisač. U novosadskoj Hitnoj pomoći rečeno je da među ozlijeđenima nema životno ugroženih.

U Ministarstvu građevinarstva, prometa i inrastrukture Tanjugu je rečeno da je putnički vlak udario brzinom od 15 kilometara na sat u posljednji vagon teretnog vlaka koji se nalazio ispred njega. Strojovođa nije ozlijeđen.

Prema prvim informacijama, riječ je o putničkom vlaku koji prometuje između Novog Sada i Sombora. "Naša dispečerska služba je u 19:34 sati dobila poziv sa obavještenjem da je došlo do sudara vlakova. Kako je na licu mjesta bio nepristupačan teren, ozlijeđeni su drugim vlakom prevezeni do Željezničke stanice u Novom Sadu odakle su kolima Hitne pomoći transportirani u Klinički centar", rekao je direktor Hitne pomoći Bogdan Živanović.

Kopirati
Drag cursor here to close