Samoubojstvo

Student iz Bijeljine pao sa zgrade i poginuo

Prolaznici su, kako su ispričali, uočili mladića koji je šetao po ravnom krovu gdje nije imao gornje dijelove odjeće, već samo donji dio trenerke.
Vijesti / Crna Kronika | 14. 01. 2020. u 17:32 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvadesetčetvorogodišnji mladić izgubio je život, kada je iz još neutvrđenih razloga, pao ili namjerno skočio sa krova zgrade, koja ima sedam katova, na Bulevaru oslobođenja 65 u Novom Sadu.

"Naša ekipa je izašla na mjesto nesreće, ali je nažalost samo smo mogli utvrditi smrt mladića", kazala je Ivana Ramović, glasnogovornice Službe hitne pomoći Novi Sad.

Nepoznato je da li je mladić stanar zgrade ili je tu kod nekoga došao, ili sa namjerom ušao u tu zgradu kako bi skočio sa nje. Prolaznici su, kako su ispričali, uočili mladića koji je šetao po ravnom krovu gdje nije imao gornje dijelove odjeće, već samo donji dio trenerke.

Mladić čiji identitet zasada nije poznat je, prema riječima očevidaca, u jednom trenutku, šetajući po ravnom krovu, došao do ivice krova, a zatim sjeo. Nakon par sekundi, uhvatio se rukama za krov, a tijelo je spustio.

"Možda je tako bio desetak sekundi, a onda je pao na stakleni krov između prolaza koji vodi do ulaza u zgradu", kaže jedan od očevidaca.

Prema neslužbenim informacijama, mladić je student iz Bijeljine, piše Kurir.rs.

Kopirati
Drag cursor here to close