Njemačka

Stravično ubojstvo: Dvojica azilanata silovala pa zadavila 14-godišnjakinju

Stravičan zločin počinila su dvojica muškaraca u Njemačkoj.
Vijesti / Crna Kronika | 07. 06. 2018. u 16:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvojica muškaraca silovali su i ubili 14-godišnju Susanne u njemačkom Wiesbadenu. Jedan od dvojice osumnjičenika je uhićen. Riječ je o 35-godišnjem tražitelju azila turske nacionalnosti. Drugi sumnjivac, 20-godišnji ''izbjeglica'' iz Iraka Ali Bashar je u bijegu, javlja CroExpress.

Policija je u četvrtak u Wiesbadenu objavila da tijelo pronađeno u tom mjestu pripada 14-godišnjoj Susanni iz Mainza. Djevojka je zadavljena te je prije smrti silovana.

Policija traži svjedoke koji su vidjeli Susannu 22. ili 23. svibnja s osumnjičenim Ali Basharom i drugim osumnjičenikom.

Bashar je u Njemačku došao u jesen 2015. i tražio azil. Uhićeni turski državljanin je kurdske narodnosti i prošle godine je došao u Giessen.
Ali Bashar je otprije poznat vlastima. U travnju prošle godine vrijeđao je žensku osobu i potukao se. Ove godine pljunuo je na policajku, zbog čega mu se sudilo. Osim toga, istraživalo ga se zbog silovanja 11-godišnje djevojčice i krađe, piše CroExpress.

O smrti je policiju izvijestio 13-godišnji izbjeglica. Policija je od ponedjeljka do srijede tražila tijelo djevojke u Wiesbaden-Erbenheimu i pronašla ga u srijedu na željezničkom križanju, sakriveno travom i drvetom.

Kopirati
Drag cursor here to close