Registracija vozila

Starac prijavljen zbog kriminala od 361 KM

Sumnja se da je V.L. u rujnu 2016. godine, u namjeri da pribavi imovinsku korist, kao vlasnik i odgovorno lice u jednom privatnom poduzeću u Zvorniku sačinio i ovjerio pečatom poduzeća šest fiktivnih naloga
Vijesti / Crna Kronika | 17. 10. 2017. u 09:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protiv V.L. (74) iz Zvornika podnesen je izvještaj Okružnom tužiteljstvu Bijeljina zbog sumnje da je počinilo krivično djelo krivotvorenje ili uništavanje službene isprave, priopćeno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Sumnja se da je V.L. u rujnu 2016. godine, u namjeri da pribavi imovinsku korist, kao vlasnik i odgovorno lice u jednom privatnom poduzeću u Zvorniku sačinio i ovjerio pečatom poduzeća šest fiktivnih naloga o izvršenom plaćanju naknada za registraciju dva vozila koja su u vlasništvu njegovog poduzeća.

Osim toga, ova osoba je načinila dva fiktivna naloga o prijenosu sredstava poduzeću koje se izvršilo tehnički pregled ova dva vozila, a naloge je ovjerilo lažnim pečatom banke iz Zvornika i priložilo ih u postupku registracije vozila.

Na ovaj način, V.L. je počinilo krivično djelo krivotvorenje ili uništavanje službene isprave, čime je oštetilo proračun Republike Srpske za 231 KM i poduzeće za tehnički pregled vozila za 130 KM i time poduzeću čiji je vlasnik i odgovorna osoba pribavio protupravnu imovinsku korist od 361 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close