Bijeljina

Spriječeno krijumčarenje tekstilne robe i parfema

Vijesti / Crna Kronika | 15. 12. 2016. u 12:08 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Postrojbe za podršku i kontrolu Terenskog ureda Sjeveroistok Bijeljina 14.12.2016. u blizini ušća Drine u Savu su spriječili krijumčarenje tekstilne robe i parfema vrijednosti oko 15.000 KM.

Roba je prokrijumčarena iz Srbije preko Drine i utovarena u Golf kojim je upravljao 35-godišnji S. M. Ovaj bh. državljanin je lišen slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo 'Krijumčarenje'. Ovo je još jedna u nizu uspješnih akcija službenika Terenskog ureda Sjeveroistok Bijeljina na sprječavanju krijumčarenja robe preko državne granice.

Pripadnici Postrojbe za podršku i kontrolu Terenskog ureda Sjeveroistok Bijeljina 1.12.2016. graničnom kontrolom Mercedesa, bh. registarskih oznaka, na području Brčkog su otkrili veću količinu tekstilne robe i 2.500 komada streljiva za ubijanje stoke. Mjesec ranije službenici su zaplijenili tekstilnu robu vrijednosti oko 9.000 KM.

Otkrivena je graničnom kontrolom Golfa kojim je upravljao državljanin Srbije. Službenici Postrojbe granične policije Brod polovinom studenog 2016. su zaplijenili 110 kilograma rezanog duhana na području Odžaka. Pripadnici PGP Bijeljina u listopadu 2016. su spriječili krijumčarenje većeg broja mobilnih telefona, navodi se u priopćenju Ureda za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close