Spriječeno krijumčarenje

Šest migranata krijumčario u VW Jetti

O događaju je obaviješten dežurni tužitelj Tužiteljstva BiH, koji je naredio zadržavanje svih osoba u službenim prostorijama postrojbe, radi obrade i dokumentiranja KD „Krijumčarenja ljudi“
Vijesti / Crna Kronika | 17. 08. 2020. u 13:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zajedničkim operativnim radom Postrojbe granične policije Zvornik i PU Kalesija, 16. kolovoza 2020. godine u poslijepodnevnim satima, na području općine Kalesija, kontrolirano je vozilo marke VW Jetta, kojim je upravljao državljanin BiH, K.E.

U vozilu se nalazilo 6 osoba afroazijskog podrijetla, državljani Pakistana, navodi se u priopćenju Granične policije.

Zbog sumnje da se navedena radnja dovodi u vezu s izvršenjem nedopuštene radnje krijumčarenja ljudi i transporta krijumčarenih preko područja BiH, daljnji rad na predmetu je ustupljen policijskim službenicima Postrojbe granične policije Zvornik, koji su u službene prostorije postrojbe proveli 6 nezakonitih migranata i jednog državljanina BiH.

O događaju je obaviješten dežurni tužitelj Tužiteljstva BiH, koji je naredio zadržavanje svih osoba u službenim prostorijama postrojbe, radi obrade i dokumentiranja KD „Krijumčarenja ljudi“, zbog čega će biti i podnesen izvještaj Tužiteljstvu BiH.

Ovo je još jedan rezultat dobre suradnje PGP-a Zvornik i PU Kalesija.

Kopirati
Drag cursor here to close