Trči

Pokušao prokrijumčariti pet migranata u Subaru

Pet ilegalnih migranata je privedeno u službene prostorije JGP Zvornik radi davanja izjava u svojstvu svjedoka.
Vijesti / Crna Kronika | 27. 05. 2020. u 13:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR  / Pronađeni migranti

Službenici Jedinice granične policije Zvornik, 27. svibnja 2020. godine iza ponoći, spriječili su krijumčarenje pet osoba afroazijskog porijekla.

Krijumčarenje je otkriveno tijekom nadzora državne granice na lokalitetu Pilica na području općine Zvornik. Prilikom zaustavljanja vozila Subaru, njemačkih nacionalnih oznaka, u kojem su se nalazili ilegalni migranti, vozač i migranti su izašli iz vozila i udaljili se u pravcu naselja Pilica, gdje su ih stigli policijski službenici ove jedinice i pripadnici specijalnog tima GPBiH angažirani na sprečavanju ilegalnih migracija na ovom području.

Pet ilegalnih migranata je privedeno u službene prostorije JGP Zvornik radi davanja izjava u svojstvu svjedoka. 

U vezu sa ovim krijumčarenjem dovodi se vozač, bh. državljanin, koji je uspio pobjeći, i za njim se intenzivno traga. Zbog postojanja osnova sumnje da je počinjeno krivično djelo ''krijumčarenje osoba'', o događaju je obaviješten tužitelj Tužiteljstva BiH koji je naložio daljnje poduzimanje mjera i radnji u vezi sa navedenim krijumčarenjem. Pripadnici Granične policije BiH nastavljaju raditi na ovom slučaju.

Kopirati
Drag cursor here to close